2016. március 24., csütörtök

Oni
3.rész
Baekhyun fülét hangos zokogás zaja ütötte meg, ezért jó lelke arra vezérelte, hogy felkeresse a hang forrását. A folyosóra kilépve a fiúnak rossz érzése támadt, mintha rosszul cselekedne, ám ezt a gondolatot gyorsan eltemette és tovább ált.
Egykori barátja ajtaját megpillantva egy új nevet vélt felfedezni rajta, miszerint a szoba más tulajdonába került. Ezután Baekhyunt 2dolog is motiválta ahoz, hogy belépjen a szobába.
 Egyrészt az, hogy kiderítse ki az újonc, aki barátja helyébe lépett másrészt az, hogy megtudja miért zokog ilyen keservesen.
Óvatosan nyitotta ki a nagy, fehér ajtót, majd a látványtól megtorpant, és az ajtófélfának támaszkodva időzött egy darabig.
A lány gyönyörű volt, ami Baekhyun számára szokatlannak bizonyult, hiszem az ittlévő nők többsége boszorkány. Valami különöset érzett a lányban, de ő maga sem tudta megmagyarázni, hogy pontosan mit.
Gondolatait hátrahagyva lépett a lány mellé, majd leült és egy hirtelen jött ötlet által karjai közé zárta a lányt, hogy megnyugtassa.
Baekhyunnak erősödött a korábbi rossz érzése, de ismét nem foglalkozott vele. Miután megnyugtatta a lányt, udvariasan bemutatkozott neki, amit Jimin viszonzott.
Mikor egymás szemébe pillantottak, Baekhyun csodálva nézte a még mindig karjaiban lévő lányt. Sosem érzett még ilyet, ami egyszerre boldogította és megrénisztette, hiszen újra feltámadt az a bizonyos rossz érzése, amit eddig próbált elnyomni, ám ez sikertelennek bizonyult, ezért a lányt ölelő karjait ölébe helyezte, majd bámulni kezdte azokat, mintha jelenleg az lenne a legérdekesebb dolog a földön számára.
Mikor a lány közölte vele, hogy pihenésre van szüksége Baekhyun megértően reagált, de nem mozdult a lány mellől. Figyelemmel kísérte, ahogy mellőle a védelmet nyújtó takaró alá fekszik. Baekhyun mosolyogva nézte, ahogy a lány édesdeden alszik, majd gondolkozni kezdett, hogy mi okozhatta számára azt a különös rossz érzést, de minden próbálkozása kudarcba fulladt, ezért eldöntötte, hogy megkeresi Chanyeolt, hogy többet tudjon meg a lányról. Nem szívesen, de Baekhyun otthagyta az alvó Jimint, és egyenesen Chanyeol szobája felé vette az irányt.
Mint mindig, most sem kopogtatott, csak berontott a szobába, hiszen megtehette, Chanyeollal nagyon erős baráti kapcsolatuk volt.
Az éppen betoppanó fiúra két pár kíváncsi tekintet szegeződött.
Kai, a lány védelmezője éppen indulni készült, ezért amilyen gyorsan csak tudta, szó nélkül elhagyta a termet, Baekhyun furcsán nézte a fiú távozó alakját, de amint az ajtó csukódott ismét Chanyeolra koncentrált és arra, amiért jött.
-Nocsak, szia Baek, mi szél hozott?-Kérdezte barátságos hangon Chanyeol.
-Szia Chan. Van itt egy új lány, Jimin, mondanál róla valamit?
A fiú kérdése hallatán barátja a szemöldökét ráncolta.
-Miért érdekel Baek?-Tette fel a kérdést barátjának, semleges hangon.
-Csak...A szobámban gyakoroltam a múltkori varázslatot, amit együtt csináltunk, de nekem nem igazán ment, és akkor egyszer csak hangos zokogásra lettem figyelmes, aminek a hangforrása Jimin volt.-Regélte Baek barátjának.
-Micsoda?Miért sírt?-Kérdezte Chanyeol, és az arckifejezése teljesen megváltozott. Őszintén érdekelte a lány problémája.
-Nem tudom Chan, én próbáltam kiszedni belőle, de azt hiszem, hogy még nem áll készen arra, hogy beszéljen róla.
Baek szavai hallatán Chan erőteljesen gondolkozni kezdett.
Vajon neki elmondaná a lány, hogy mi történt vele? Hiszen nagyon mogorva volt vele.
-Mit gondolsz, nekem elmondaná?
-Fogalmam sincs Chan, senmit nem tudok erről a lányról, éppen ezért fordultam hozzád segítségért, de most úgy tűnik, hogy neked is arra lenne szükséged.
-Ugyan már, nekem semmi bajom.
Inkább helyezd magad kényelembe, mert most hosszú történet vár rád, Baek.-Mondta Chanyeol komoly arccal, ami barátja társaságában meglehetősen szokatlan volt.
Baekhyun nagyot sóhajtott megkönyebültségében, hiszen tartott attól, hogy Chanyeol nem jó szemmel fogja nézni azt, hogy Jiminnél járt.
Úgy döntött, hogy nem mesél barátjának a különös megérzéseiről, ahogyan arról sem, hogy milyen hatást keltett benne a lány megismerése. Ahogyan ezt végiggondolta, gondolatait a lány felé terelte. Érdekelte az, hogy vajon tényleg jobban érzi-e magát, és remélte, hogy a lehető legjobban megismerheti. Úgy érezte, hogy mindent tudni akar a lányról, és elhatározta azt is, hogy a Chanyeollal való beszélgetése után mindenképp meglátogatja, és beszél vele.
-Baek, figyelsz te rám?
Gondolataiból barátja hangja keltette ki, és aggodó tekintete.
-Persze, mondd csak, hallgatlak.-Válaszolta Baekhyun, és próbálta minden figyelmét a barátjára öszpontosítani.
-Jimin egy nagyon fontos ember a mi világunkban...-Kezdett bele Chan.
-Ezt meg hogy érted?-Kérdezte barátja.
-Olyan dolgot fogok veled megosztani, amit senkinek, semmilyen esetben nem adhatsz át, különben hatalmas bajban leszek.-Mondta határozottan Chanyeol.
Baekhyun még sosem látta őt ilyen komolynak, egészen ezidáig, ezért a lehető legkomolyabban vette barátja kérését.
-Úgy lesz, igérem, csak kérlek, mondj már valamit Chan, mert megőrülök.
-Akkor jól figyelj rám, ne úgy mint az előbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése